Home

WERELDBURGERS.
BURGERS VAN WERELDSE KLASSE!

Wereldburgers biedt u een kwalitatief hoogstaand totaalconcept: PREMIUM-LINE BURGERS en BASIC-LINE BURGERS. Deze burgers zijn van hoge kwaliteit, bevatten een hoog vleespercentage van bijna 100% en de PREMIUM-LINE BURGERS zijn van gegarandeerd, geselecteerde ras-vleesrunderen. Samen met verschillende luxe broodjes, zuren, streaky bacon, gekarameliseerde uien, 1/3 maiskolf en speciale sauzen maken dit exclusieve totaalconcept tot een ware smaaksensatie!
Meer weten of bestellen? Klik hier

Kies uw favoriete Wereldburgers:

PREMIUM-LINE

Hiervoor gebruiken wij alleen entrecote delen die afkomstig zijn van ras-vleesrunderen Black Angus Aberdeen en Simmentaler. Deze burgers zijn met name geschikt voor trendy eetcafe’s, strandrestaurants, events catering, hotelketens, restaurants en hamburgerzaken. Onze PREMIUM-LINE burgers zijn clean label en bevatten alleen zout en peper. De burgers bevatten geen E nummers, allergenen of gluten en staan voor pure smaak, 100% natuurlijk, vers ingevroren en snel en makkelijk in gebruik.

BASIC-LINE

De burgers zijn gemaakt van rundvlees met een vleespercentage van 98%! Ook onze BASIC-LINE burgers zijn clean label en glutenvrij. De burgers zijn snel en makkelijk te bereiden op de bakplaat, grill of in de pan. Voor de cafetaria’s, bedrijfs-/sportkantine’s, lunchrooms, eetcafé’s en het petrol segment zijn deze burgers zeer geschikt.