Ons totaalconcept: PREMIUM broodje, streaky bacon en speciale sauzen!

Simmen

taler

PREMIUM-LINE BURGERS VAN SIMMENTALER RUNDEREN

De runderen lopen vrij rond in de Oostenrijkse bergen en de Duitse Alpen, waar ze veel Alpenkruiden en verschillende grassoorten eten waardoor het vlees karaktervol van smaak is.

Het vlees van het Simmentaler rund is fijn van structuur, heeft een goede vetdooradering en een zachte, boterachtige smaak.
Enkel tijdens de wintermaanden staan de Simmentalers op stal. De rest van het jaar lopen de koeien op de flanken van de Alpen tot wel 2000 meter hoogte!
Tegelijkertijd is het een duurzaam ras omdat we het hebben over een dubbeldoel koe, melk- én vleesopbrengst. De productie van deze Premium-Line burger bestaat uit 100% Simmentaler.

Black

Angus

PREMIUM-LINE BURGERS VAN BLACK ANGUS ABERDEEN RUNDEREN

Het gemarmerde vlees staat bekend door haar ongekende malsheid. In het vlees zitten enkelvoudige onverzadigde vetten.

Wij betrekken uitsluitend Black Angus koeien uit Schotland (een echt grasland). Hier mogen de Black Angus runderen naar hartelust gras en klaver grazen. Vervolgens worden ze afgevoerd met graan. Dit speciale voedingspatroon zorgt voor een ‘vermarmering’ van het vlees en een unieke tederheid, textuur en rijke smaak wat bijdraagt aan de superieure malsheid van het vlees. De productie van deze Premium-Line burger bestaat uit 100% Black Angus.

Toppings

garnituur

WERELDSE SAUZEN

Wereldburgers heeft 5 verschillende wereldsauzen: Chickenburger saus, Indianburger saus, Alaskaburger saus, Hamburgersaus (rood) en Wereldburgers saus.

De sauzen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd om op deze manier de lekkerste burger te serveren.

Wereldburgers Premium Line Hamburgers groothandel

STREAKY BACON

Heerlijke uitgebakken spek, alleen beetje opwarmen op de grill, bakplaat of in de pan.

Lekker op de burger met een beetje saus en gekarameliseerde uien, heerlijk!

Premium

broodje

Ingesneden hamburger bun

Originele, Amerikaanse ingesneden hamburger bun met sesamzaadjes.

Kip

producten

Kip producten

Naast de runderburgers heeft Wereldburgers ook kipfiletburgers in het assortiment, gemaakt van het beste kwaliteit filetvlees.

Tevens bieden wij pittige Chicken Wings, Chicken Chunks en Chicken Nuggets in het assortiment. Al onze diepgevroren kipproducten van Wereldburgers zijn Halal geproduceerd en zijn makkelijk te bereiden in de frituur.

Informatie

bestellen

Informatie en bestellen

Wilt u meer weten over onze producten?

Voor informatie en/of bestellingen kunt u Remko van Opstal bellen op nummer 06 48 58 63 52 of mailen naar remko@wereld-burgers.com